Новини

КСБ и в. „Строител“ организират конференция на тема: „Предизвикателствата и възможностите в сферата на строителството – ролята на иновациите, новите технологии и уменията“

СЪОБЩЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ

 

конференция

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ В СФЕРАТА НА СТРОИТЕСТВОТО – РОЛЯТА НА ИНОВАЦИИТЕ, НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И УМЕНИЯТА

Организирана от Камарата на строителите в България и вестник „Строител“

30 март 2023 г., 12.00 ч., зала „Средец“ на „София Балкан Палас“

Камарата на строителите в България и в. „Строител“ организират конференция на тема: „Предизвикателствата и възможностите в сферата на строителството – ролята на иновациите, новите технологии и уменията“. Тя ще се състои на 30 март от 12.00 ч. в зала „Средец“ на „София Балкан Палас“. Събитието ще бъде открито от инж. Илиян Терзиев, председател на УС на КСБ, арх. Иван Шишков, министър на регионалното развитие и благоустройството, г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община (поканена), и инж. Светослав Глосов, почетен председател на КСБ.

Ключово изказване на конференцията  ще направи г-жа Мария Габриел, еврокомисар по „Иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж“.

На форума ще бъдат дискутирани и перспективите и възможностите за финансиране за строителния сектор през 2023г. и програмен период 2021-2027г., както и темата за подготовката на кадрите за бранша и професионалната квалификация.