Новини

Връчиха осмите годишни награди на Imoti.net

В. „Строител“ бе медиен партньор на събитието

За осма поредна година се проведе официалната церемония по връчването на наградите на Imoti.net, на която бяха отличени най-добрите агенции и представители на сектора за изминалата 2022 г. Традиционно в. „Строител“ бе медиен партньор на събитието, което се проведе в Интер Експо Център в София. То бе уважено от зам.-председателя на УС на Камарата на строителите в България инж. Любомир Качамаков, който е и председател на ОП на КСБ – София, и Ренета Николова, прокурист и главен редактор на в. „Строител“.

Отличия бяха раздадени в 9 основни категории. Призът „Имот на годината“ бе връчен от инж. Любомир Качамаков на инж. Георги Шопов, управляващ собственик на „Тобо Груп“ и председател на УС на Националната асоциация на строителните предприемачи, за сградата „Дружба Метро“.

„Пожелавам успех на организаторите. На участниците желая да продължават да се развиват така добре и през следващите години“, каза инж. Качамаков.

„Благодаря на организаторите за това, че направиха възможно събитието. За бранша е важно да се виждаме и да се оценяваме. Благодаря за наградата. Вложили сме много усилия и емоция в изграждането на „Дружба Метро“, посочи инж. Георги Шопов.

Сред останалите отличени са „Премиум Пропърти“ за „Дебют на агенция за недвижими имоти“, „ИГ Провайд“ стана „Найдинамично развиваща се агенция за недвижими имоти“, „Кондор недвижими имоти – Пловдив“ получи признание за качествено обслужване. „Брокер на недвижими имоти на годината“ е Галина Грудова от „Юник Естейтс“. „Специална награда на Imoti.net” спечели Галина Максимова от „Софконсулт“. Победител в Proptech е „Естейт Асистънт“. „Фърст Естейтс“ грабна три отличия - „Реклама на имот“, „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ и „Зелена сграда за B-52 – AModernLandmark“. Трите награди в категория „Агенция на годината“ взеха „Имоти Мира“ - за малък бизнес, „Рока дом за всеки“ - за среден бизнес, и „Юник Естейтс“ - за голям бизнес.

„Награда на потребителите - най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ бе за сайта ues. bg. „Награда на потребителите - брокер на недвижими имоти“ грабна Даниела Грозева от „Веда Корект“, а „Награда на потребителите - агенция на годината“ взе „Явлена недвижими имоти“.