Новини

“Продължаваме Промяната-Демократична България” и “Спаси София” регистрираха местна коалиция за София

В Деня на София “Продължаваме Промяната-Демократична България” и “Спаси София” регистрираха местна коалиция за участие в местните избори в София.

“В Деня на София, празникът на града, който обичаме се регистрираме за местните избори в София. Нямаме търпение да изпълним обещанието си и да се явим обединени на тези избори. Всички прогресивни и демократични хора да дадем тласък на града. Искам да използвам повода да поздравя всички столичани за празника. Да им пожелая да са живи и здрави и да работим всички заедно за един по-хубав, по-модерен европейски град, защото това зависи не само от нас като политически представители, но и от всеки един от хората на града, заедно да успеем да превърнем София в тази европейска столица за която мечтаем”, каза издигнатият от коалицията за кандидат за кмет Васил Терзиев.

“Очакваме подкрепа от всички граждани. Очакваме подкрепа на базата на идеите, които ще предложим. Фокусирани сме върху това да излезем с качествени предложения за града и на тяхна база да убедим гражданите на София. Всички тези идеи са описани в програмата ни, върху която работим много дълго”, добави Терзиев.

От коалицията напомниха, че обединението има за цел победа на първи тур на изборите за кмет, както и мнозинство в Общинския съвет. “Горд съм, че повеждам листата заедно с екип от експерти, с които ще работим София да бъде град, в който живеем добре. През следващите седмици ще запознаем софиянци и с кандидатите за общински съветници, техните приоритети, както и програмата ни за управление”, каза Борис Бонев.