Новини

Спортна зала Армеец и сградата на ЕС с номинации за иновативно луксозно строителство

Медийното жури, което номинира новите обществени сгради за годишните награди VIP PROPERTY AWARDS 2011, издигна кандидатурите на спортната гордост на София - зала Арена, съобщиха от ВИП Корпорация Армеец и на луксозната сграда на Европейския съюз, която привлича погледите на ул. Раковски в центъра на града. Сред номинираните е и новият университет в Перник, който предизвика доста интересни мнения още с появата си. Наградените ще бъдат обявени на церемония на 7 декември в луксозната резиденция Анастасия в София, със съдействието на Арт студио Евтимов - студио за реклама и дизайн.

Жури от специалисти ще разгледа всички останали кандидатури за специалните категории в надпреварата за годишните награди за иновативно луксозно строителство, създадени по инициатива на ВИП Корпорация - фирмата, организирала първите луксозни яхтени и строителни изложения у нас.

Огромна е надпреварата в категорията Проект на годината, където е номиниран и първия небостъргач в София. Той е и спред претендентите за специалната ГРАН ПРИ награда на конкурса.