Новини

Над 600 000 посещения на сайта на в. „Строител” за последните два месеца

Интернет сайтът на в. „Строител“ www.vestnikstroitel.bg продължава да привлича все по-голям брой читатели, като само за последните два месеца бяха регистрирани над 600 000 уникални посещения, сочат данните на Google Analytics. В периода 7-12 декември генерираните посещения са над 300 000 вследствие на огромния интерес, който предизвика брой 48. В него бяха публикувани подробни материали от редовното Общо събрание на Камарата на строителите в България и семинара на ОП на КСБ – София, на който бяха представени предимствата на Зелената книга на FIDIC. Голямо внимание имаше и към статията „КСБ откри паметник на Кольо Фичето пред сградата си“, а свързаният с нея репортаж „Млад каменоделец от Враца е майстор на паметника на Кольо Фичето пред КСБ“ бе истински фурор. Той получи над 80 000 посещения в сайта, повече от 11 хил. харесвания на Facebook страницата на в. „Строител“, както и над 8000 импресии в Linkedin. Изключително четен бе и материалът за официалното представяне на „Европейски цифров иновационен хъб в сектор строителство“.

От началото на 2023 г. www.vestnikstroitel.bg е генерирал над 4 млн. посещения. Изданието на КСБ увеличава всекидневно и броя на посетителите в социалните мрежи Facebook, Twitter и Linkedin. Голям интерес привлича и специално създаденият от медията канал в приложението Viber.

Вестник „Строител“ ще продължи да присъства активно във всички социални мрежи, за да предоставя на читателите си по-голям достъп до обективна и достоверна информация, касаеща бранша.

Напомняме, че всички желаещи могат да се присъединят към официалния Viber канал на изданието и да получават бързо и удобно най-актуалните новини, свързани със строителния и инвестиционния процес, с дейността на КСБ, с работата на институциите и важните законодателни промени, с тенденциите и предизвикателствата пред сектора в България и в света. За да се присъедините, сканирайте QR кода: