Има достатъчно пари за почистване на пътищата през зимата

Прочетена: 62

Имаме достатъчно финансов ресурс, за да плащаме за почистване на пътищата при зимни условия. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова след участието си в парламентарния контрол.

По думите на Павлова държавата не ще плати, но и ще спести средства, тъй като ще бъдат санкционирани фирмите, които не си изпълниха задълженията по договор да чистят пътищата от сняг.

Републиканската пътна мрежа беше изчистена и беше проходима при зимни условия, но имаше и места с проблеми, съобщи Павлова. Тя изрази надежда, че всички вече имат обица на ухото, ще работят както трябва и ще създават необходимата организация.

Според Лиляна Павлова думите на премиера Бойко Борисов към археолозите са коректни, тъй като строителството на магистралата трябва да продължи, не може да спира и да закъснява. Колегите археолози трябва да продължат да работят, но паралелно със строителството, а не да спират процеса, подчерта министърът.

 

 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 13.01.2012. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: