Ясна структурата на Управителния съвет на КСБ

Прочетена: 10

На първото си заседание новоизбраният Управителен съвет на КСБ по предложение на председателя инж. Светослав Глосов избра за зам.-председатели инж. Николай Михайлов (25 гласа от 28 гласували) и Венелин Терзиев (27 гласа от 28 гласували) . Инж. Георги Линков е заместник по право като председател на ЦПРС. Съгласно Устава на КСБ инж. Глосов предложи и трима членове на Изпълнителното бюро. Седем са членовете на ИБ, по право в него влизат председателят и тримата му заместници. Предложените кандидатури на Николай Таков (София), Николай Николов (Бургас) и Таня Каменова (Перник) бяха приети единодушно. Васил Василев от „Хелиос металург” предложи за член на ИБ председателят на ОП на КСБ – Пловдив Пламен Иванов, който обаче си направи отвод. Преди гласуването за председател на комисията по етика коректно своята оставка подаде досегашният председател Николай Таков. Единодушно на негово място УС на КСБ избра Розета Маринова – председател на ОП на КСБ-Плевен.

Председателят на КСБ инж. Глосов предложи Камарата да има свое пресаташе и това да бъде главният редактор на в. „Строител” Ренета Николова.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 05.07.2010. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: