В петък представят JESSICA в Бургас

Прочетена: 59

Под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството в Бургас ще се проведе официална среща за представяне на финансовия инструмент JESSICA (Съвместна европейска инициатива за устойчиви инвестиции в градските райони). Форумът ще бъде открит в петък от 9.30 часа в зала „Ахело“ на хотел „Приморец“.

 

Срещата се организира във връзка с подписаното споразумение между Европейската инвестиционна банка /като управляваща Холдинговия фонд по инициативата JESSICA за България/, и Регионален фонд за градско развитие АД с водещ акционер Societe Generale Експресбанк и акционери – финансова компания Елана и Balkan Advisors.

На събитието ще бъдат представени възможностите за финансиране на общини, частни инвеститори и публично-частни партньорства, които това споразумение предлага. Сред участниците са Лиляна Павлова – министър на регионалното развитие и благоустройство, Димитър Николов – кмет на община Бургас, Иван Попов – началник отдел „Програмиране, оценка, информация и публичност“, Филип Лот – главен изпълнителен директор на Societe Generale Експресбанк, Мартин Заимов – изпълнителен директор на „Регионален фонд за градско развитие“ АД, Йордан Йорданов –  управляващ  директор на „Регионален фонд за градско развитие“, бенефициенти на инициативата и др.

 

 

Сподели в социалните мрежи

Автор на 08.02.2012. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: