Трима продължават в търга за консултант за въвеждане на тол-состема

Прочетена: 227

Три ценови предложения бяха отворени по процедурата за избор на консултант за въвеждането на електронно събиране на такси. Това стана по време на публична процедура в Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Офертите са на гражданско дружество „ДоЪЯ Тол България”, с партньори- Дорние Консултинг ООД – Именщаад и Ърнст енд Янг ООД – Щутгарт, „Лоджика Чешка Република” и обединение „Аруп Тийм“, в което участват английските „Ове Аруп & Партнърс Интернешънъл Лимитед” и „Транспорт Лоджик Лимитед” и българската  „Сентрълпойнт България”. Предлаганите цени са съответно 4 107 243 лева, 3 843 206 лева и 3 901 878 лева, като всички са без включено ДДС.

Обединение „Инфра”, с партньори „Инфрам а.с.” – Прага, българските компании „Инфрапроект Консулт” и „Мист Проект” са отстранени. След разглеждането на предложенията ще се реши има ли нужда от допълнителна обосновка за предложените цени, обясни Красимира Карчева, председател на комисията, която ще определи изпълнителя. Тя допълни, че срокът за работата на комисията е до 15 декември.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 10.12.2012. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: