Дончев: Колкото по-скоро има избори, толкова по-добре

Прочетена: 71

„Колкото по-скоро има избори, толкова по-добре“, заяви Томислав Дончев, депутат от ПГ на ГЕРБ, в студиото на „Животът и други неща“ по БНТ.

„Процесите в левицата разглеждам като неизбежно отражение на процесите на напрежение, които се трупат в обществото“, каза още той и допълни, че хубавата новина е, че БСП не е имунизирана срещу обществените напрежения.

„Ако има потенциал за взаимодействие на ГЕРБ с партиите от Реформаторския блок, то ще е категорично следизборно, подчинено на определени цели“, заяви бившият министър по еврофондовете от ГЕРБ.

„Ако следваме брюкселската менталност, ние сме докарали до съвършенство умението да произвеждаме текстове, закони и стратегии. Големият проблем е спазването“, коментира Дончев доклада на Европейската комисия.

„В този смисъл уповаването в някакъв екшън план е стъпка в крива посока. Малка и конкретна стъпка би била много по-убедителна“, добави той.

„България ще бъде гледана под лупа, но това е по-малкият проблем. Големият проблем е при изобилстващата от грешки работа на политиката. На институциите няма да им бъде простена една малка грешка“, поясни Томислав Дончев.

Cross.bg

Сподели в социалните мрежи

Автор на 25.01.2014. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


%d блогъра харесват това: