Новини

Борисов изпитва панически страх от Пеевски

(Коментар на лидера на ДПС г-н Лютви Местан по повод интервю на Бойко Борисов пред в. „Ретро“ със заглавие „Щом търпим Местан да ни дава акъл, заслужаваме си съдбата“)

    Борисов се издаде – изпитва панически страх от Пеевски. Не от Пеевски сам по себе си, защото, въпреки сатанизирания му образ, той никак не е страшен. Страшни са истините, които таи в себе си. Собствено и за Борисов, разбира се. Задава му се въпрос „Отхвърляте Местан, но приемате Пеевски…“, а Борисов отклонява въпроса. Избира да говори за фалиралата НЕК и за други фалирали системи, защото го е шубе. Апропо, ако фактът на фалиралите според него системи е основание да не отговаря конкретно за персони (в случая Пеевски), защо този принцип не се отнася за Местан?! При това без въобще да са го питали за мен. С какво му се набих в устата?!... Отговорих вече - изпитва страх човекът. Един такъв истински, неподправен, първичен. Явно не от Местан, а от Пеевски. И има защо.

    Ако не ми вярвате, опитайте се да провокирате тогова (Бойко Борисов), който задкулисно мениджираше протестите, да го вкарате в конкретен коментар за личното му отношение към Делян Славчев Пеевски. Няма да успеете. Ако все пак постигнете частичен успех, то той ще се изразява в признанието му, че многократно са се срещали с Пеевски, за да говорят „за държавата и регионите“.

    Аз, Местан, акъл така и не давам. Нося си отговорностите, доколкото мога. Но на Пеевски повторно ще му дам един акъл. Недей да мълчиш. Този не заслужава цената на мълчанието ти.