Рашидов: Искров е зависим от онези, които му дават най-високата заплата в държавата

Прочетена: 55

Държавата трябва да спре да абдикира и най-после да си влезе в ролята. Кой клати банковата система и кой ограбва българските граждани, попита в сутрешното студио на БиТиВи бившия депутат и министър от ГЕРБ Вежди Рашидов. Най-високата чиновническа заплата в държавата е на г-н Искров, 80-90 хиляди лева, според някои, каза Рашидов. По думите му, когато човек иска да запази поста си, той влиза в зависимости. Който дава заплата, винаги поставя някакви условия. Който иска да носи отговорности, отказва се от държавна заплата, коментира още Рашидов.

Искров е осъден морално от 500 хиляди граждани, каза още бившият депутат от ГЕРБ. Няма парламент, няма стабилна държава. Колкото повече Искров отлага, толкова повече напрежението ще расте. 500 хил. души са осъдени на геноцид, на кражба, изтъкна скулпторът.

По думите му вложителите в КТБ са големите данъкоплатци в държавата и откраднатите от тях милиарди са в ущърб на целия народ. При мен са 500 човека с много милиарди вътре, с пари, които са прозрачни. Готов съм тези пари да бъдат проверени, заяви Рашидов.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 18.09.2014. Категория Новини. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: