Наука

Двоен под - повдигнат под

Двойният под Topfloor е идеално решение за офиси и обществени сгради, летища, гари и производствени халета, където се налага да минават много кабелни системи за електро- и PC инсталация, климатични, водопроводни, отоплителни, санитарни и вентилационни инсталации. Двойният под е добър звуков и топлоизолатор. Той може да се демонтира и после да се монтира на ново място. От това спестявате много средства, тъй като вие използвате същия под, без да се налага да купувате нов.
Благодарение на своята модулна конструкция двойният под позволява бързо и качествено реорганизиране на вашето работно помещение, лесен и бърз достъп до всички системи, които се намират вътре в двойния под, тяхното ремонтиране и отстраняване.
Височината на двойния под може да варира от 80 до 1250 мм, в зависимост от техническите изисквания на обекта. Плочите са с размер 600х600 мм и с различна дебелина в зависимост от изискванията за натоварване. Изработени са от дървени частици, минерални материали, PVC, бетон или метални плочи.
Плочите може да бъдат с различно покритие, като PVC, мрамор, гранит, паркет, гранитогрес, керамика, мокет, ламинат или метални плоскости. Предлагат се и плочи с антистатично и антикорозионно покритие.