Наука

Лазерно нивелиране на настилки

Технологията на лазерната замазка определено осигурява ненадминато качество на работа, като спестява пари и най-вече време. С нея 2500 кв. м етажна плоча може да бъде завършена за по-малко от един ден. Това означава, че в сравнение с класическите методи, тази технология работи от 2 до 4 пъти по-бързо. Освен това лазерната замазка не изисква подготовка за завършващ слой или смилане. По отношение на качеството този тип мазилка спестява работна сила, тъй като необходимите работници са едва четирима - екипът на машината. По този начин се намаляват човешки грешки и разходите за труд. Технологията гарантира прецизна гладкост и равнина на височините, ограничава и отпадъците до минимум.
Сомеро S-240 се отличава с 12 инча широка изравнителна глава, монтирана на мощно 20-инчово телескопично рамо на кран. Площ от
120 кв. м се нивелира за по-малко от минута. Още едно предимство е широкото покритие на лазерната греда, което елиминира многото довършителна работа. Тази лазерна греда на Сомеро е жизненоважна при изискванията за още по-гладки подове в съвременните офис сгради. С тази машина се постига невероятна гладкост. Поредното предимство на лазерната греда на Сомеро e, че може да се използва за павирани настилки на паркоместа, улици, пътеки и писти.