Откриха тренировъчен комплекс в Търговище

Прочетена: 100

Снежана Гечева ОП на КСБ – Търговище

С водосвет и официална церемония бе открит обновеният тренировъчен комплекс на ул. „Христо Ботев“ в Търговище. На събитието присъстваха кметът на общината д-р Дарин Димитров, председателят на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов, народният представител д-р Венка Стоянова, областният управител Митко Стайков, председателят на Общинския съвет инж. Хатидже Алиева, състезателката по спортна стрелба Антоанета Бонева и др.

Инвестицията в обекта е възлязла на 850 хил. лв. Средствата за обновяването на комплекса са отпуснати от правителството по искане на кмета д-р Дарин Димитров. Сградата, в която тренират над 450 спортисти в клубовете по художествена и спортна гимнастика, борба и стрелба, е построена в периода 1968 – 1975 г. Със заложените дейности по рехабилитацията са изпълнени мерки за енергийна ефективност.

Подменени са дограмата и всички инсталации. Изградена е нова отоплителна система. Ремонтирани са подовите настилки, санитарните възли, а всички помещения са боядисани. Осигурен е и достъп за хора с увреждания.

Сподели в социалните мрежи

Автор на 14.02.2019. Категория Спорт. Можеш да следиш всички коментари и промени по тази публикации през RSS 2.0. Можете свободно да коментирате тази публикация

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

%d блогъра харесват това: