Спорт

Няма по-красиви от българските футболисти

Изкусителната Николета Лозанова отново прикова прожекторите към себе си. Шармантната брюнетка анонсира старта на своя коментарна рубрика, посветена на Мондиал 2010 в пловдивския сайт „Под тепето”. В следващия почти един месец на мушката на плеймейтката ще бъде не родната действителност, а случващото се по стадионите в Южна Африка. Надянала футболните шорти, вързала бутонките и облякла фланелката на любимия си отбор, която видимо не е скроена за бюст 85 сантиметра, Ники е готова да коментира всички интересни случки около Мондиала. Явно след няколкогодишна връзка с вратаря на младежкия национален отбор Николай Михайлов за „Мис Плеймейт 2006” не са останали тайни във футбола. Лозанова съобщи, че ще подреди в отбор за малки вратички своите фаворити за титлата „Мистър Световно”.
„На вратата слагам горещия Джиджи Буфон ( бих искала да ме прегръща без вратарските си ръкавици...) Пред него противника ще мачкат секси мъжкарят Дженаро Гатузо, този невероятен шоколад Ашли Коул и бекът като романтичен мускетар с релефен прасец - сеньор Дзамброта. Пускам пред тях тоя убийствено секси пич Кака, който на моменти си дава вид на девственик, какъвто със сигурност не е.”
В нападение Ники постави естествено своя любимец Кристиано Роналдо, „ който така тресна гредата днес, че направо си счупих телевизора”, каза още тя.
За финал на своя разговор плеймейтката не пропусна да отбележи, че за нея, разбира се, няма по-красиви от българските футболисти, но те трябвало да се отдават повече на футбола, отколкото на други спортове.