Спорт

Елитът на европейския професионален голф пристига в Правец


Най-добрите 60 професионалисти от 30 европейски държави ще се състезават за награден фонд 60 хиляди евро на голф игрището в Правец през 2011 г. От следващия сезон голф клуб „Правец” ще бъде домакин на „Шампионата на европейските голф професионалисти” в три поредни години. По този повод в „Правец голф и СПА” пристигна и Иън Рандъл, изпълнителен директор на организацията на професионалните голф асоциации в Европа.
По покана на „Тера Тур Сервиз” - компанията инвеститор в голф клуба - по същото време той ще проведе зонална среща с професионалните голф асоциации от Централна Европа и ще запознае председателите им с голф игрището, домакин на европейския шампионат.
В срещата ще участват представители на холандската, унгарската, чешката, германската, словашката и българската професионални голф асоциации, представители на Българската голф асоциация и „Бремър голф”, управляващата голф клуб „Правец” компания. По време на своето посещение Иън Рандъл ще бъде приет от министър-председателя Бойко Борисов, ще проведе срещи с министъра на спорта Свилен Нейков, с председателя на БОК Стефка Костадинова и с представители на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Най-добрите 60 професионалисти от 30 европейски държави ще се състезават за награден фонд 60 хиляди евро на голф игрището в Правец през 2011 г. От следващия сезон голф клуб „Правец” ще бъде домакин на „Шампионата на европейските голф професионалисти” в три поредни години. По този повод в „Правец голф и СПА” пристигна и Иън Рандъл, изпълнителен директор на организацията на професионалните голф асоциации в Европа.  По покана на „Тера Тур Сервиз” - компанията инвеститор в голф клуба - по същото време той ще проведе зонална среща с професионалните голф асоциации от Централна Европа и ще запознае председателите им с голф игрището, домакин на европейския шампионат.  В срещата ще участват представители на холандската, унгарската, чешката, германската, словашката и българската професионални голф асоциации, представители на Българската голф асоциация и „Бремър голф”, управляващата голф клуб „Правец” компания. По време на своето посещение Иън Рандъл ще бъде приет от министър-председателя Бойко Борисов, ще проведе срещи с министъра на спорта Свилен Нейков, с председателя на БОК Стефка Костадинова и с представители на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.