Свят и иновации

Мадона прави фитнес в Мексико Сити

В края на ноември Мадона ще открие първия си фитнес център от веригата Hard Candy Fitness Center. Той ще се намира в Мексико Сити. Плановете на поп иконата и нейните бизнес партньори са да има салони от веригата на още 10 места в Бразилия, Русия, Аржентина, както и в Европа и Азия. Локациите ще се подбират според богатството на местните. Все пак Мексико Сити е сред най-богатите градове в света, а през 2008 г. беше на осма позиция в тази класация.
Един от партньорите на Мадона в начинанието е Марк Мастров, изпълнителен директор на New Evolution Ventures, основател на 24 Hour Fitness. Той е жива легенда във фитнес индустрията. Основал е над 420 фитнес центрове в 16 държави по света от 1983 г. насам.
Мастров обяснява, че целта на партньорите е да създадат среда, вдъхновена от визията на Мадона. Hard Candy Fitness – това ще е отражение на нейната гледна точка за спорта, с ексклузивни фитнес програми, които са по-скоро стил на живот, отколкото временен порив. От съблекалните пък ще има директен достъп до парната баня и сауната.