Свят и иновации

Розов компютър за желязната дама на в. „Строител”

Розов лаптоп получи като награда от Нотариалната камара за професионализма си при отразяване на правната материя главният редактор на в. „Строител”. Така „твърдата ръка” на изданието на КСБ ще може да вижда в розово материалите, които редакторите и репортерите подготвят. Наградата бе връчена от нотариус номер едно Димитър Танев на традиционния коледен благотворителен бал в хотел „Кемпински”. Тази година балът беше с маски, нашият главен редактор бе с идейно, макар и немного убедително прикритие на ангел и успя да заблуди част от по-доверчивите гости на бала. Нотариус Танев, чиито усилия за борба с имотните измами и налагане на закона в търговията с недвижима собственост са пословични, съвсем подходящо се бе спрял на костюм на шериф от Дивия запад. Неговият заместник - нотариус Красимир Анадолиев пък бе избрал костюм на карибски пират. Имаше и Червена шапчица – нотариус Весела Ивчева, и Дракула, принцове и принцеси и арабски красавици. Наградата за най-добър костюм обаче предвидливо получи нотариус Ивайло Николов за костюма си на самурай... все пак имаше доста остър меч.
Екипът на в. „Строител” бе сериозно представен, редакторът ни Явор Симеонов също бе отличен с награда - лаптоп, но бял, такава награда получи и топ перото на в. „Труд” Мариела Балева. Сред гостите на партито имаше много известни журналисти и адвокати, представители на МВР, МП, Агенцията по вписванията.
Нотариусите както винаги показаха, че освен да работят, могат и добре да се забавляват, но и че имат щедри сърца. Събраните от бала средства в размер на 4300 лв. ще отидат за подпомагане на дома за деца в Крушаре, Добричко.