Свят и иновации

Международно признание за екипа на „Строител”


E, доживяхме и международно признание на нашите усилия да правим хубав вестник... Разбира се, то дойде след сериозните усилия на КСБ в областта на международното сътрудничество и контактите със строителния бизнес на Хашемитско кралство Йордания. Тази седмица в редакцията на работно посещение дойде почетният консул на кралството у нас - д-р Хасан Бармауи, и засвидетелства признанието на йорданското правителство към усилията на редакционния екип в отразяването на строителните бизнес контакти между двете страни.
Д-р Бармауи беше лаконичен: „От името на Почетното консулство на Хашемитско кралство Йордания, на Българо-йорданската камара за икономическо сътрудничество, от името на нашето правителство искам да засвидетелствам най-добрите си пожелания към главния редактор на в. „Строител” Ренета Николова и към репортера Виолета Михайлова и да връча тези почетни грамоти в знак на признание за усилията ви за развитието на двустранните отношения между нашите две страни, за развитие на бизнес отношенията между строителния бранш на Йордания и България. Убеден съм, че ще продължаваме да работим заедно в тясно сътрудничество. Оценявам „Строител” като един модерен и предпочитан от строителния бранш на страната вестник. Надявам се на вашата подкрепа, чиито измерения имат многопланов характер.”
„Приемам с огромна благодарност оценката ви за вестника и за екипа му, за доброто сътрудничество между двете строителни камари – на България и на Йордания. Мога да поема ангажимента ние да бъдем коректен партньор и в бъдеще и да работим в едно делово сътрудничество”, заяви в отговор Ренета Николова.
„Нека 2011 г. бъде ползотворна за развитието на нашите професионални контакти, за общия интерес на строителите на двете страни”, пожела д-р Бармауи.