Свят и иновации

Lord of The Rings in Concert: Return of The King се мести в Античния театър в Пловдив

Изумителният спектакъл Lord of The Rings in Concert: Return of The King се мести на нова локация, като ще има две дати за всички желаещи да съпреживеят магията на най-зрелищната част от филмовата трилогия. Домакин на дългоочакваното събитие е Античният театър в Пловдив, а датите на мащабната продукция са 1 и 2 август. Според организаторите Fest Team избраното място е перфектно, защото е на открито и ще е безопасно за публиката, а вълшебната атмосфера ще направи изживяването незабравимо. Освен това Античният театър е с културна и историческа значимост, което ще допринесе да стане още по-епична битката на Пеленорските поля, най-голямото сражение във Войната за пръстена и най-грандиозния сблъсък за цялата Трета епоха.

Събитието ще съчетае музикално и филмово преживяване чрез гигантски HD екран и 250 музиканти, които ще изпълнят на живо наградения с „Оскар” оригинален саундтрак на Хауърд Шор. Всяка нота от тричасовата музикална интерпретация ще пренесе публиката директно в Средната земя.

Всички закупени до момента билети за планираното в „Арена Армеец” в София през ноември 2019 г. представление Lord of The Rings in Concert: Return of The King ще важат за една от новите дати през 2021.