Свят и иновации

„Караван парти“ ще се проведе за 7-и път през юли

„Акага“ и Любо Киров ще радват жителите и гостите на Царево

Събитието „Караван парти 7“ ще се проведе за седми пореден път през 2021 г. в община Царево. За този период „Караван парти“ се наложи като едно от най- харесваните и очаквани събития през лятото. От една съвсем спонтанна идея през 2015 г. в момента „Караван парти“ се ползва с огромен интерес и с всяка изминала година увеличава своята публика, като последното издание бе посетено от близо четири хиляди души. „Събитието носи радост на хората, кара ги да се усмихват и да преживеят една вечер, изпълнена с веселие, танци, песни под открито небе на брега на морето“, коментира за в. „Строител“ Иво Казасов от група „Акага”, инициатори на партито. Той разказа, че на сцената тази година ще излязат Любо Киров, Милица Гладнишка и Михал  Йосифов секстет. Ангел Дюлгеров ще представи своя нов проект „Сетива“. Специално ще се презентира най-новият албум на младите музиканти Тромбоби & Симо. Водещ ще бъде Камен Алипиев.

„Караван парти “ е насочено към широка възрастова аудитория - от деца до хора на над шейсет и петгодишна възраст. Голямата ни мечта е един ден то да прерасне в международно събитие“, каза още тромпетистът и вокал на „Акага” Иво Казасов.

На всичките издания на „Караван парти“ досега са участвали едни от най-изявените български изпълнители – Орлин Горанов, Графа, Белослава, Рафи, Роберта, Лили Йончева, групите ТЕ с Преслава Пейчева, „Акага”, вокалното трио „Тринити”, Браз асоциация с Михаил Йосифов и Вили Стоянов, Funky Miracle, Sollbmoll, ЛаТиДа, Ицо Хазарта, група „Мастило” и др.

Мероприятието се подкрепя от община Царево и кмета Георги Лапчев. Вестник „Строител“ е медиен партньор. Партито ще се проведе на морския бряг при всички необходими мерки за сигурност, оградено и с пропускателен пункт, в случай че все още има изискване за броя на хората, които могат да присъстват.