Свят и иновации

Лука Шулич от 2CELLOS идва у нас със своето специално шоу Live Summer 2021

Суперзвездата Лука Шулич, съосновател и член на прочутото 2CELLOS, идва у нас със своето специално шоу за виолончело и пиано Live Summer 2021. Той ще бъде акомпаниран от младия български пианист Евгени Генчев, който вече е разпознаваем на световната сцена. Спектакълът ще гостува на 6 септември във Варна, Летен театър, и на 7 септември в Пловдив – Античен театър.

Двамата виртуози ще изпълнят едни от най-големите рок и поп хитове на всички времена, като Bohemian Rhapsody, Nothing Else Matters, Numb, The Sound of Silence, Smells Like Teen Spirit, Chandelier. Програмата им включва и много филмова музика - емблематични парчета от саундтраците на Nuovo Cinema Paradiso, Shallow. Музикантите остават верни и на класическите шедьоври, част от техния репертоар - Spiegel im Spiegel, Nuvole Bianche.

Шулич и Енчев, макар и отскоро да са заедно, са утвърден тандем и покоряват сърцата на музикалните ценители. През 2020 г. те са представили своята програма на уникални места в Европа, между които на Nо Border Music Festival до езерата Фузине сред красотата на Италианските Алпи.

Реклама