Свят и иновации

За втора поредна година „Пайп Систем” АД организира събор за служители и приятели

Слоганът на мероприятието бе „Да кажем „ДА“ на живота!“

Много веселие, усмивки и добро настроение предизвика за втора поредна година съборът на „Пайп Систем“ АД. Той се проведе на същото място – поляните пред Кремиковския манастир „Св. Великомъченик Георги Победоносец“. Сред специалните гости на събитието беше отец Серафим, игумен на обителта.

„Щастлив съм, че отново мога да видя толкова много колеги, приятели и партньори на събора на компанията, който се надяваме да превърнем в традиция“, сподели специално за вестник „Строител“ изп. директор на „Пайп Систем“ АД и зам.-председател на секция „Високо строителство“ в Камарата на строителите в България инж. Николай Чомаковски. Той допълни, че слоганът на мероприятието е „Да кажем „ДА“ на живота!“.

„След тежката пандемия, която всички ние преживяхме през изминалата година, решихме, че би било много хубаво да организираме отново нещо, което да ни развесели и

ни позволи да общуваме свободно“,

посочи още инж. Чомаковски. Той отправи специални благодарности на отец Серафим за отслужената литургия за здраве. „Смятам, че това е най-ценното нещо, което можем да искаме за нашите близки“, посочи още инж. Чомаковски.

Изп. директор на „Пайп Систем“ АД си пожела колегите, партньорите и приятелите на компанията да забравят по-бързо за лошото и да гледат с надежда към бъдещето. „Искам да се изпълним с положителна енергия,

да се заредим с нови емоции, които да ни вдъхновят за последващи преживявания“,

допълни той.

Инж. Николай Чомаковски сподели още, че е изключително щастлив, че пандемията не се е отразила сериозно на компанията му. „В момента работим по няколко много големи обекта и се надяваме час по-скоро нещата вече да се върнат постарому“, завърши той.

За доброто настроение на гостите се погрижиха танцов ансамбъл „Кремиковци“ и музикантите финалисти от „България търси талант“ Александър Колев и Борислав Ковачев, Невена Пейкова от Х Factor Bulgaria, Дичо и Преслава.

Празненството продължи с хора и много веселие.

Реклама