Свят и иновации

Режисьорът Ридли Скот отваря вратите на „Домът на Gucci”

Този ноември режисьорът Ридли Скот ще отвори вратите на „Домът на Gucci”. Вдъхновен от шокиращата история на империята зад италианската модна къща Gucci, филмът ще разкрие на зрителите какво означава да носиш това име, каква е неговата цена и колко далеч би стигнало едно семейство, за да получи контрол и власт. Кино лентата обхваща три десетилетия, изпълнени с любов, упадък, амбиция, предателства и отмъщение, водещи до трагичен край.

Сценарият е дело на Беки Джонстън и Роберто Бентивеня по романа The House Of Gucci на Сара Гей Фордън. Във филма участва цяло съзвездие изключителни актьорски таланти, сред които носителите на множество награди и номинации – Адам Драйвър, Лейди Гага, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и невероятният Ал Пачино.

В центъра на историята е чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на компанията. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори с всички сили за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния съпруг, хитрия му чичо Алдо, предприемчивия му братовчед Паоло и старомодния му баща Родолфо.

Реклама