Свят и иновации

Сайтът на в. „Строител“ с рекорден брой посещения през октомври

Над 400 000 прочитания регистрира сайтът на в. „Строител“ – www.vestnikstroite.bg в първите две седмица на октомври. Екипът на изданието продължи да спазва основната си цел – да информира строителите, централната и местната власт, работодателите и синдикалните организации, както и всички участници в строителния и инвестиционен процес за работата на Камарата на строителите в България и проблемите, пред които браншът е изправен.

Сериозен интерес за читателите на нашия сайт предизвикаха разширените ни материали за Годишната среща на общините в Албена, проведената 10-а открита приемна на в. „Строител“ в Русе, над 10 000 прочитания има и темата в бр. 40 от 1 октомври – „Драстичният скок на цените на строителните материали поставя бранша пред от най-сериозните предизвикателства“.

Над 35 000 уникални посещения отчете сайтът  през последните няколко дни, когато екип на изданието проследи на място протеста на пътностроителнтие фирми пред Министерски съвет и Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Вестник „Строител“ даде трибуна на всички заинтересовани страни да изразят своята гледна точка.

За да не пропускате най-актуалните новини в държавата и по света, касаещи сектор „Строителство“,  можете лесно да се абонирате и да получавате в реално време всички публикации на сайта на Вашия мобилен телефон или настолен компютър, като натиснете камбанката в долния десен ъгъл на сайта – www.vestnikstroitel.bg. Също така вестникът разполага и с две приложения за мобилни устройства. Едното  е съвместимо с продуктите, работещи с Android, а другото - с тези на Apple, като те са напълно безплатни за сваляне. Благодарение на тях ще имате директен достъп до цялата информация на сайта и  ще получавате новините в момента на тяхното публикуване. Всичко е буквално на един клик разстояние.

Разполагаме и с бърза връзка на сайта с Facebook. Всяка една новина, която публикуваме на сайта, попада веднага и във Facebook - страницата на „Строител“.