Новини

В. „Строител” стартира анкета сред строителните фирми

От 25 януари екипът на в. „Строител“ провежда анкета сред фирмите, вписани в Централния професионален регистър на строителя.

Изданието изпраща поетапно по е-mail в лесна за попълване форма няколко въпроса.

В нея питаме компаниите: Получавате ли редовно в. „Строител“?; Четете ли в. „Строител“?; Кой вариант предпочитате - хартиен или електронен, като PDF на e-mail?; Кои са темите, които бихте искали да виждате на страниците на изданието, за да Ви бъде по-полезно?; Какви са Вашите препоръки към нас?

Освен по мейл анкетата ще бъде публикувана в следващия брой на вестника и ще може да се попълва и изпраща към редакцията. Тя e достъпна и на сайта на вестник „Строител“ - АНКЕТА., като за целта е създаден и специален банер:

Целта на проучването е в. „Строител“ да получи обратна връзка от бранша как да бъде още по-полезен. Екипът ни апелира към фирмите да попълнят анкетата и да върнат своите предпочитания и препоръки.

Вестник „Строител“ припомня, че вписаните фирми в ЦПРС могат да се включат и в специално създадената Viber група на медията, за да получават новини в реално време и да гледат на живо всички по-важни събития у нас. За да станете част от групата, трябва да влезете в следния линк: https://bit.ly/3Fc2SmJ, или да сканирате следния QR код: